Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Kul kan man ha !

Av Meya - 25 november 2008 19:07


Idag kom stormatte och Storhusse bärande på två stora kartonger med saker i. Jag blev jättenyfiken och ställde mig på bakbenen för att se lite bättre, men då sa husse "NER MED DIG" och han lät bestämd, så då ställde jag mig på golvet och väntade på att få se vad det var för något i de där "kartongerna". När de ställde ner dem var jag först framme och nosade och tittade på allt som låg i de där "kartongerna". Storhusse sa att "Det var Julpynt" vad nu det är för något.

 Stormatte fick hjälp av mig att plocka fram det där som då alltså kallades "Julpynt". Det var rätt roligt faktiskt !

Jag fick bära "Julklockorna" till Stormatte. Det var skojigt. Men när jag ville leka med dem så sa matte "NEJ" med den där bestämda rösten, som jag måste lyssna på. Så då var det bara att låta bli att leka med dem.

Men det var jätteroligt när jag fick leka med "glittret" istället. Ja du vet väl säkert vad det är för något, men jag har aldrig varit med om något liknande. Den här "prylen" prasslade, kittlades och var rätt lång.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se