Direktlänk till inlägg 26 november 2008

Sent på kvällen blev jag en Morotshund !

Av Meya - 26 november 2008 23:55


Nu är klockan tydligen mycket för stormatte går och borstar tänderna. När hon kommer tillbaka så ropar storhusse på henne. Sen ropar han på mig, och naturligtvis kommer jag ! Då ger han mig något som jag gillar starkt, men som jag inte fått tidigare i den här familjen, något som han kallar för "morot". En "morot" har en stark färg och luktar gott, men smakar desto godare. Jag tar den glatt och lägger mig i hallen och tuggar i mig den. När den är slut, inte ens smulor kvar, så går jag och frågar om en till. Då får jag en av stormatte, sen bländar hon mig med något, tydligen kallades det för kamerablixt. Dock stör den inte mig, men jag märker den !


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se