Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Aj då !

Av Meya - 27 november 2008 14:37


Stormatte och Storhusse hade åkt iväg med bilen och jag var ensam hemma. Mellanmatte var visst "på jobbet" och Lillhusse och Mellanhusse var "i skolan". Ja inte för att jag vet vilka "skolan" och "jobbet" är, men jag visste att de inte var hemma i alla fall. Hur som helst så var dte bara jag, och marsvinen här.

Eftersom jag visste att marsvinen var i Mellanhusses rum igen (där de var första kvällen när jag kom - om du minns) så tänkte jag att det kunde vara kul och hälsa närmare på dem. Det hade jag ju inte hunnit ännu ! Så jag tog chansen.

Även om dörren var stängd så vet ju en annan hur man öppnar den. Det lärde jag mig hos min allra första familj när de stängde in mig vid ett par tillfällen. Så sagt och gjort - jag öppnade den. Marsvinen var ju jättespännande och de började springa runt i buren.

Min jaktlust vaknade och jag började springa jag med, men runt buren efter att han puttat ut den lite grand.

Plötsligt for ena sidan på marsvinsburen upp (fråga mig inte hur), och jag kom närmare. Ett marsvin kom ut. Sen minns jag inte så mycket hur resten gick till, jag var upptagen. Men plötsligt står stormatte i dörren och ser på mig med jättearga ögon. Dessutom låter hon arg, och skickar ut mig från rummet. Just som det var så roligt kom hon och förstörde det !

Sen tar hon på mig kopplet och placerar mig i samma rum som marsvinen, men så fort jag vill gå fram och fortsätta där jag slutade så rycker det i kopplet. Det gör att jag inte kommer fram till marsvinen, och till sist tappar jag intresset och ger upp. Då kommer kopplet av och jag skyndar mig mot buren igen.

Då hörs Stormattes arga röst igen så kommer Mellanmatte och hon låter orolig. Sen kommer Storhusse och han låter också orolig. Sist i raden kommer en människa jag känner sedan tidigare och hon var sträng mot mig, hon låter inte heller som vanligt.

Jag börjar känna mig väldigt olustig. Det här var ngt nytt. Men jag lyssnar när Stormatte säger till mig, och går ut från rummet till hallen, där jag helst sover, och lägger mig där.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se