Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Nybakat - Det luktar gott !

Av Meya - 27 november 2008 17:07


Stormatte hade stått och bakat (hette det tydligen) och det luktade så gott. Men jag hade inte fått smaka, trots att jag försökte se snäll och bedjande ut. Efter ett tag åkte Stormatte iväg, hon skulle "till jobbet" sa Storhusse. Men eftersom jag inte vet vem eller vad det betyder, så antog jag att hon snart skulle komma tillbaka. Men det dröjde.

Senare på kvällen kom det flera gäster och hälsade på. De satte sig vid bordet och fikade och åt av allt det goda som Stormatte hade bakat. Men jag fick inget, fast jag försökte se så bedjande ut som jag bara kunde. Men ingen brödsmula ramlade ner till mig, jo förresten, en, men så fort jag försökte ta den så sa Storhusse "NEJ Meya, LÅT BLI !"

Sent på kvällen - både Mellanhusse, Mellanmatte och Lillhusse hade gått och lagt sig - så kom Stormatte hem. Då tog hon med mig på en skön och alldeles lagom lång och lite spännande promenad.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se