Direktlänk till inlägg 29 november 2008

Ännu mer träning !

Av Meya - 29 november 2008 18:05


Idag var det ännu ett träningspass, och det här var jobbigt. I alla fall för mig !

Det var Stormatte som tog med mig ut "på en träningspromenad". Vi gick i en lång uppförsbacke och sen kom vi till en äng. En bit fram var där staket och på andra sidan det staketet - där såg jag ett helt gäng hundar. Jag skällde och drog mig mot dem, men då hörde jag Stormattes arga röst som  sa "NEJ" och samtidigt ett ryck i kopplet.

Jag kom av mig en kort stund men gjorde fler försök. Men varje gång jag försökte få lite fart på Stormatte och ta med henne till hundarna där borta - de lekte och skällde och verkade ha jätteroligt - så sa hon "NEJ" och ett ryck i kopplet. Till sist så satte jag mig ner och med spetsade öron försökte fånga in vartenda ord de andra hundarna sa ! Men eftersom jag inte ville höra Stormattes arga röst och få ryck i kopplet så väntade jag sittande, och då plötsligt sa matte "BRA -Duktig flicka" med en mycket vänligare röst, och inget ryck i kopplet. Det kändes mycket bättre.

Sen gick vi mot hundarna - och fast jag helst ville komma fram dit fortare så följde jag mattes tempo, även om jag tyckte hon gick ALLDELES FÖR SAKTA ! Men det var i alla fall bekvämare. Men vid ett tillfälle blev jag så uppspelt, för det lät som om de andra hundarna sa att jag skulle skynda mig och komma och leka, så jag drog iväg, troligen lite för fort för jag blev avbruten av Stormattes arga röst som sa "NEJ" och ett ryck i kopplet. Åhhh att det kunde vara så svårt. Men det var trevligare med en vänlig röst än en arg, så jag följde Stormatte fram till staketet och fick nosa på en av de andra hundarna.

Lite muttrig var han - hunden, men sen ville han helst leka, då ropade  någon (troligen hans matte) på honom, och han skyndade sig iväg med ett - Nej nu måste jag kila. Ses vi kanske igen ??? Kanske vi kan snacka lite mer då, men nu ska jag gå hem, matte ropar på mig - måste skynda ! See Ya !

Åh vad tråkigt. Jag som ville bekanta mig lite mer.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se