Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Oj då - Nya människor ! Bekanta människor !

Av Meya - 30 november 2008 16:15


Idag medan jag låg och vilade efter dagens alla intryck, så ringde det på dörren ! Jag reste mig upp viftandes på svansen, för jag förstod att det kom någon ny att hälsa på. Plötsligt stod en lång tjej där med en massa spännande dofter runtomkring sig. Det luktade hund, katt, sött, och lite friskt också, bland annat. I ren glädje hoppade jag upp på henne för jag ville nosa och hälsa närmare. Då knuffade hon bara ner mig och ignorerade mig. Jag blev så paff att jag kom av mig och stod på golvet och bara tittade på henne. Då hälsade hon på mig ! Äntligen.

Sen kom Stormatte och sa att jag skulle flytta på mig så hon kom in. Jag vet ju inte vad det betyder, men eftersom Stormatte lät lite dämpad, så flyttade jag mig närmare henne och då klappade hon mig. Jag blev så glad så jag slängde mig på rygg och ville att hon skulle klia mig på magen. Det gjorde hon - och de var så mysigt.

Sen gick jag ut i köket och lade mig vid Mellanhusses fötter. Där kollade jag in Stormatte som sprang omkring med en massa härligt doftande saker på fat. De dukades in i vardagsrummet, på en alldeles lagom höjd för mig att sniffa på dem.

Men se det fick jag ju inte det förstod jag när Stormatte sa "MEYA - VAD GÖR DU ???!" med en väldigt bestämd röst. Så jag lade mig under bordet på vilket alla de där sakerna stod.

Sen ringde det på dörren igen och jag följde med när Stormatte öppnade. Då stod en dam som jag kände sedan tidigare där och jag måste ju hälsa på henne med. Hon luktade som vanligt av en massa blandade dofter. Bl a får, katt, häst, mat, hund två olika som jag lekt med förut när jag en kort tid fick bo hos henne, och en massa annat som jag kände igen. Kul tyckte jag.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se