Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Så underbart gott - men mitt !

Av Meya - 30 november 2008 19:10


Lite senare under kvällen tog Stormatte ut mig på en promenad. När vi kom in igen så gick den bekanta damen ut genom ytterdörren, och kom strax tillbaka in igen med något som luktade så härligt gott att jag aldrig varit med om maken !!! Hon bar på en påse med ett jättestort ben i som HON GAV TILL MIG ! WOW ! Jag tog genast hand om det - på bästa sätt. Lade mig på köksmattan och började tugga i mig märgbenet.

Men såkommer Mellanmatte och tar benet, eller försöker ta det -så jag morrar varnade för det är MITT ! Då hör jag hennes arga röst"FY".

Jag blev snopen, jag ville ju bara tala om för henne att det var mitt. Men då hon försökte ta det igen så var jag tyst och bara lät henne lyfta upp det och ta det bort från mig. När jag inte morrade den gången så gav hon det tillbaka. Hon provade två gånger till, och jag lät det ske - jag fick det ju tillbaka igen. Sen tuggade jag ivrigt vidare.

Sen kommer Stormatte och ska ta benet, henne sa jag inget till. Jag visste att hon hade rätt att ta det så mycket hon ville. Jag fick det nästan genast tillbaka, samtidigt som hon vänligt sa "DUKTIG FLICKA" jag bara viftade på svansen, för jag visste ju inte vad jag gjort som fick henne att låta så vänlig. Men det spelar ju ingen roll.En vänlig tonkänns ju alltid bra, så jag tuggade vidare - länge !

Sen plötsligt kom Storhusse och klappade mig, jag tror han tänkte ta benet, så jag morrade, vips så var Stormatte där och sa med sin arga röst :

"FY MEYA - VAD ÄR DET DÄRFÖR DUMHETER ! " Jag förstod inte riktigt varför hon lät arg, jag ville bara tala om för Storhusse att han inte fick ta mitt ben just nu. Men eftersom jag inte tycker om arg röst så lät jag Storhusse ta benet han också. Precis som de andra så lämnade han tillbaka det nästan på en gång, så allt var frid och fröjd.

Medan jag låg där och tuggade vidare så kom Lillhusse och klappade mig. Han är ju bara en valp så honom sa jag ingenting åt fast jag låg och åt på mitt smaskiga ben. Stormatte var där förstås, och sa återigen "DUKTIG FLICKA- RÄTT SÅ" men varför vet jag inte riktigt. Men det spelade ingen roll. Jag viftade bara på svansen och tyckte att jag hade det bra.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (nivet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se