Direktlänk till inlägg 1 december 2008

Ahh - GODIS !

Av Meya - 1 december 2008 12:41


Idag var stormatte och jag hemma alldeles ensamma på dagen. Det var rätt mysigt. Hon satt vid sin dator och drack "kaffe" som det visste heter det där som puffar förbi med jämna mellanrum under dagen, och jag låg vid hennes fötter och småslumrade. Plötsligt reser hon sig och går ut i köket. Jag stannar kvar, jag ligger så bra. Men så ropar hon på mig med en glad röst, så jag kommer glatt.

Jag känner att det luktar gott av något gott och sniffar omkring i köket. Vissa stunder blir lukten lite starkare, och sen ngt svagare beroende lite på vart jag går. Under mattan luktar det spännande, så jag stoppar in nosen där, och hittar mat ! Det är "gammal pizza" säger matte. Jag tar den biten jag hittar och letar vidare. Samma lukt dyker upp lite varstans, men vart är den, jag ser den inte ? Vid ett annat tillfälle känner jag att det luktar gott från något som heter "en toffla". När jag stoppar in nosen i den så hittar jag en till pizzabit.

AHA tänker jag och söker vidare. Jag hittar också "en plåtburk med lock" som innehåller en "pizza". Men jag kan inte få av locket, jo förresten där kom det en bit, och nu en liten bit till, och sådär nu är det nästan borta. Då rullar burken iväg, och jag efter. Locket åker av och där äntligen hittar jag en till "pizza". Så letar jag vidare och det luktar från en lite högre höjd, men vart är den någonstans ? Jag hittar en "disktrasa" på stolen. Den luktar ju lite speciellt, men jag känner också av den där "pizzadoften" så det borde finnas mer här. Jag letar och letar och letar ännu mer.

Då säger stormatte :

- Ja vart är den då ?

Jag vet inte vad det betyder, men tonfallet hon använder låter lite peppande så jag söker energiskt runt "disktrasan". Oj den ramlade ner på golvet, och där kom "pizzabiten" också. MUMS ! Nu känner jag ingen mer sådär stark "pizzalukt", utom från mattes händer så jag tvättar av dem med ! Tittar på stormatte och hoppas på lite mer - men hon säger :

- Nej du, nu får det allt räcka.

Inte för att jag förstår orden, men hon låter lite som om vi ska göra något annat kanske lite mer tråkigt, ja sådär lite dämpat du vet ?

Sen tar hon "kaffet" sitt och sätter sig vid datorn igen. Och jag då, ja jag lägger mig först i hallen, men sen flyttar jag till stormattes fötter igen !


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se