Direktlänk till inlägg 2 december 2008

Att Bada !

Av Meya - 2 december 2008 19:22


Har du gjort det någon gång ? Visst är det hemskt ? Jag fick göra det idag efter cykelturen.

Mellanmmatte och Storhusse påstod att "jag var såå smutsig" vad nu det betyder. Det enda jag märkte är att jag kände mig lite varm och törstig ! Men det här blev lite lurigt vetdu.

Först lockade de in mig i "badrummet" (dit går tydligen alla tvåbenta med jämna mellanrum, och ibland kommer de ut och är blöta, det droppar vatten från dem, eller så luktar de - lite speciellt). Sen tog båda två tag i mig och lyfte upp mig och placerade mig i en vit låda utan lock ! Där ville jag ju inte vara, så jag försökte ta mig ut, men det var så halt i bottnen på "lådan" så jag lät bli för jag kom ändå ingenstans. Sen kom en massa vatten från ingenstans och blötte ner mig ! Hua vad otäckt, så jag försökte ruska av mig vattnet. Då sa storhusse bestämt "STÅ STILL !"

Jag blev så paff att jag kom av mig. Sen höll Mellanmatte i mig medan Storhusse blötte ner mig ännu mer. När han stängde av vattnet så tänkte jag ruska av mig vattnet igen, men det gick ju inte. Då har han sött luktande kladd i händerna och kletar in mig med det. Bläh äckligt, smakade illa gjorde det också !

Men sen så kom ngt behagligt - jag tror det kallades "massage" det var skönt. Jag glömde för en stund bort den där kletiga geggan han haft i min päls. Jag stod alldeles stilla. Genast hörde jag en vänlig ton i hans tonfall när han sa "DUKTIG TJEJ". Så jag fortsatte att stå still tills gnuggandet var över. Då kom vattnet igen och jag rycktes bryskt tillbaka till det våta obehagliga vattnet. Måste ruska, måste bara få ruska av mig lite, bara lite. Men nej då Storhusse höll fast mig så jag kunde inte. Sedan plötsligt så släppte han taget i mig - och YES NU FÅR JAG RUSKA - tänkte jag och tog sats !

"NÄNÄ INTE HÄR" här hör jag storhusses röst säga till mig ! Så tar han tag i mig och bär ner mig på golvet. Han tar en tygtrasa, "handduk" hette den visst, och torkar mig lite i pälsen. Sedan får jag ruska av mig. Då skyndar storhusse och mellanmatte sig ut genom dörren och låter mig vara kvar där inne på badrummet. Jag bryr mig inte så mycket precis då, jag måste bara få ruska av det där våta, bort från mig och min päls ! Men när det är borta så vill ju jag också komma ut. Jag beklagar mig lite lågmält och de släpper ut mig. Men jag måste bara ruska ur det våta ännu mer, jag tycks ju aldrig torka ! Hoppas jag inte behöver vara med om det här fler gånger !


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se