Direktlänk till inlägg 7 december 2008

Mycket spännande händer......

Av Meya - 7 december 2008 11:53

Idag var det en händelserik dag !

Först följde jag med husse på en lång och härlig promenad. Jag fick göra av med lite xtra energi, dessutom passade jag på att motionera Storhusse lite också. Vi kom till ett spännande ställe där det var en härlig härva av spännande lukter och annat.

När vi gick in genom grinden så slog en hel massa lukter mot mig. Det luktade lantgård som man kan säga. Jag vet, för jag känner igen några av de lukter som fanns här. De liknade några som jag kännt förut. Det luktade får, kor, en frän lukt som var från gris (enligt storhusse), höns och katter. Utöver dessa fanns en massa lukter från fyrbenta av samma sort som jag, som jag ännu inte träffat. Nosen var i marken en stor dela av tiden. Ibland lät Storhusse lite irriterad när jag ville stanna länge och lukta, och kanske rent av smaka på en särskilt god sak jag hittade där.

Men tydligen var inte det tillåtet. Så typiskt. Nåväl inget att göra åt det. Får väl se om jag kan få med Storhusse eller någon annan hit en dag så jag får fortsätta roa mig kungligt, för jag hann ju inte med alla attraktioner idag. Men spännande var det ! Riktigt spännande !


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se