Direktlänk till inlägg 7 december 2008

Det var jobbigt !

Av Meya - 7 december 2008 17:09


Inte nog med att jag var ute på långpromenad med Storhusse idag. Nu ikväll så trodde jag att Mellanmatte skulle ta en av sina promenader med mig, men jag fick fel, för det blev "en joggingtur" (hette det visst). Jag visste inte vad det var, men när vi kom till en stig där det bara vimlade av lukter och jag ville ta in dem allesammans, så hann jag inte ! Javisst låter det konstigt, men så var det faktiskt. Men det blev väldigt svårt för Mellanmatte hade satt upp ett annat tempo och hon "sprang" med mig, dvs tydligen betydde det att jag skulle röra mig så snabbt att jag inte hann lukta på allt. Attans då ! Till en början gick det väl bra, men efter ett tag började jag blir trött, och tröttare och ännu tröttare. Men jag kämpade på. En liten kort paus blev det i lugnt tempo, men sen gick det fort igen ! Ojojoj det här var jobbigt ! Men det var samtidigt lite roligt för det gick fortare än vad jag är van vid ! När jag kom hem igen så var jag så trött i benen och fruktansvärt törstig !

Men en massa energi tror jag att jag gjort av med idag i alla fall !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se