Direktlänk till inlägg 7 december 2008

Just det !

Av Meya - 7 december 2008 22:15


Som jag sa tidigare, idag hände de mycket. En tredje sak som jag var med om idag, och fick "medalj" för (mattes namn på den där saken) av Stormatte, det var att baka pepparkakor.

Hur kan man få "medalj" för det kanske du undrar - eller inte.

Oavsett vilket så ska jag berätta det för dig ändå.

Jag lät nämligen bli att äta upp "pepparkakorna" (det var så de kallades), fast de låg frestande på bänk och bord. Likaså "pepparkaksdegen" (ja den hette tydligen det). Den tittade jag inte ens på, men jag visste att den fanns där. Den luktade gott.

Jag lät också bli att äta upp mattes macka - fast den ramlade ner på golvet och då alltså tillhörde mig.

Jag blev så stolt över medaljen. Du ser väl själv ! Visst är den fin ?

Och du en sak till - den smakade JÄTTEGOTT ! ! ! !


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se