Direktlänk till inlägg 8 december 2008

En rolig sak hände idag....

Av Meya - 8 december 2008 19:52


Storhusse och jag tog en promenad idag vid lunchtid - i alla fall sa matte att vi inte skulle vara borta så länge för det var snart dags att äta lunch. Det var skönt. Vi var ute en bra stund.

När vi närmade oss vår dörr kände jag en mycket välbekant lukt därifrån. En lukt från mitt förflutna, en annan bekant människa. Ju närmare min lägenhet jag kom, desto starkare blev doften. Det började pirra i kroppen för jag associerade den med en del bus och lek med pojkar  där. Dessutom fanns det en och annan katt att försöka få fart på. Ja det hände massor där hela tiden. Liksom utav sig själv började svansen röra på sig. När jag sen kom in så fick jag äntligen hoppa på dem som jag känt lukten av ända upp i ansiktet.

Min nuvarande familj får jag inte hoppa på, de gillar inte det, men å andra sidan så kommer de ju hellre ner i min höjd, så jag behöver ju inte hoppa på dem alla gånger för att hälsa på dem.

Men sen gick de, de som hade kommit och hälsat på en stund.

Stormatte gick också, utan att jag fick följa med. Då blev jag lite sorgsen faktiskt, och undrade varför jag inte fått följa med. Men då började Storhusse prata med mig och klia mig på magen så det gick över efter en stund. Sen busade vi och lekte lite så då kändes det bättre.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se