Direktlänk till inlägg 9 december 2008

Bada igen !

Av Meya - 9 december 2008 15:39


Usch när jag kom in idag efter "joggingen" så sa Storhusse att jag var "smutsig" igen ! Jag börjar förstå det tonfallet nu eftersom det är andra gången på kort tid som jag måste bada. Men som vanligt var det Storhusse som badade mig, och jag gillade det inte bättre den här gången än den förra. Nej usch. Jag förstår inte varför de inte kan låta mig tvätta av mig själv. Det skulle i alla fall kännas bättre för mig att få sköta det själv. Jag känner mig inte särskilt smutsig. Det stör inte mig att det är lite lerigt under magen, varför tycker Storhusse att jag är smutsig då ? Nej hoppas det dröjer till nästa "dusch" nu !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se