Direktlänk till inlägg 10 december 2008

Stormatte luktar konstigt !

Av Meya - 10 december 2008 18:30


Ja idag var ju en av de där vanliga dagarna när inget särskilt händer, trodde jag ja. Storhusse och Lillhusse har varit hemma idag. Lillhusse är tydligen "förkyld". Stormatte såg jag bara imorse, sen var hon försvunnen. Hon gick till något som tydligen hette "jobbet". Jag vet inte vem det är, men en sak märkte jag, när matte kom hem från den där "jobbet" så luktade hon inte som hon brukar. Konstigt. Det låg någon sorts stark och lite stickig lukt omkring henne. Stormatte sa att hon luktade "klor". Jag vet inget om vad det betyder, men hon luktade annorlunda tyckte jag och sniffade på henne. Av vad hon själv sa förstod jag att hon varit på "gym" samt "simmat". Simma det har jag också gjort, men inte när det är så här kallt. BRRRR skulle frysa svansen av mig då.

Gym har jag nog aldrig träffat, så honom (eller henne) känner jag inte. Men det spelar ingen roll. Jag nosade av stormatte och lär ju komma ihåg den där lukten om den skulle komma hit fler gånger nu.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se