Direktlänk till inlägg 12 december 2008

Stormatte och Mellanhusse !

Av Meya - 12 december 2008 17:08


Idag var jag ensam hemma med bara Storhusse och Lillhusse.

Storhusse höll på med något som luktade så gott så det bara vattnades i munnen, medan Lillhusse såg på film eller lekte med sina saker.

Stormatte och Mellanhusse hade försvunnit iväg med varsin kasse. Storhusse sa att de skulle på "gymmet". Fortfarande har jag inte träffat den här "gym" eller "gymmet" som han/hon tydligen kallas. Så jag vet inte hur han/hon är.

Medan husse läste tidningen så kollade jag in det där väldoftande som var i ugnen. Jag satt och tittade på den länge, men inget hände. När husse sedan tog ut den, så kunde jag inte låta bli att försöka smaka.

"AJ" den brändes och jag blev lite rädd för den, för den där saken som Storhusse kunde ta i, men inte jag. Den var varm och det sved lite på nosen. Men fortfarande luktade det så gott.

Efter ett bra tag så kom Stormatte och Mellanhusse hem och Storhusse luktade vått och gott, men Stormatte luktade inte lika gott. Hon luktade som om hon jobbat hårt, ja så där som männskor brukar lukta då. Hon gick in till "badrummet" där jag minns att jag badat också, och kom ut våt och luktade sött. Jag sniffade en stund på henne också.

Efter en stund kom det ännu en människa som jag träffat förut. Hon luktade också som om hon jobbat hårt men med en blandning av hund och katt från kläderna.

Jag blev jätteglad att se henne igen, försökte hoppa för att hälsa. Men sen kom jag ihåg mig lite från förra gången då hon hälsade på, jag fick inte hoppa på henne, för då lät hon arg. Så jag sprang runt henne istället och väntade på att hon skulle hälsa. Men när hon inte gjorde det så satte jag mig bara ner och funderade. Då klappade hon mig och hälsade på mig.

Aha tänkte jag och satte mig igen. Samma sak hände - då klappade hon mig. Rätt mysigt faktiskt.

När de duschat (det heter så tydligen när man kommer ut från badrummet och är våt) så satte vi oss ner, eller de satte sig ner för att äta.

Jag satt också, men jag fick inget. Men jag var nära bordet för det luktade så gott där. Men det fick jag inte för Stormatte, så jag la mig i hallen istället.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se