Direktlänk till inlägg 13 december 2008

Godisletande !

Av Meya - 13 december 2008 12:10


Idag hade vi lite roligt jag och Stormatte. Storhusse och Lillhusse skulle träffa "tomten". Jag vet inte vem det är, men tydligen är det någon som alla barn/valpar träffar till Jul. Medan de var och träffade den där tomten, så lekte matte "Hitta godis" med mig. Den leken gillar jag.

"Hitta godis" innebär som jag berättat i ett tidigare inlägg att någon av mattarna eller hussarna gömmer godis, som jag sen ska leta reda på. Det är ju en baggis för mig som har en bra nos. Men tydligen tycker i alla fall Stormatte och Storhusse att det är roligt att leka den leken. De påstår att jag "tränar hjärnan" vem nu det är. Den enda jag vet att jag tränar det är matte som får springa omkring och gömma godiset, medan jag sitter utanför en stängd dörr och väntar.


Men vi hade jätteskoj Stormatte och jag. Och jag var snabb må du tro. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se