Direktlänk till inlägg 19 december 2008

Mer träning !

Av Meya - 19 december 2008 23:33


Ja det blev det idag. Men jag kan den nu så jag visste vad som förväntades av mig. De som inte redan vet det kommer att förstå då de läst min blogg, att jag gillar nästan all sorts godis. Men det jag bjöds på idag var en ny smakupplevelse. Men det var friskt och gott må ni tro. Prova själv får du se om inte du tycker samma sak.

Storhusse gav mig en "Sök - lektion" idag.

Han hade gömt 3 goditar på olika ställen. Jag hittade  dem rätt fort. Storhusse hade gömt "clementin - klyftor" lite varstans som jag skulle leta reda på. Den första var väl sådär, den andra var riktigt god och den tredje var jättefrisk och god. Den fjärde, ja den ser ni ju själva vad han gjorde med. Men jag har härmed fått en ny favvo frukt - CLEMENTIN.

Den är riktigt god ska du veta. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se