Direktlänk till inlägg 21 december 2008

Lite lättare träning !

Av Meya - 21 december 2008 22:21


Idag säger Stormatte att det är 4 Advent. Jag vet inte vad det betyder, men de hade i alla fall "ljus" tända på bordet när de åt middag idag. Själv fick jag inte äta samtidigt, men en stund efter dem. Helst hade ju jag velat sitta vid bordet och äta med dem.

Jag försökte lägga huvudet på bordet bredvid Lillhusse för han är snäll och brukar "tappa" lite på golvet till mig. Men Stormatte såg mig och sa bara "Nej Meya, du vet att du inte får tigga".

Jag vet inte vad det betyder, men tonfallet hon hade sa mig att jag inte skulle vara där just då. Så jag gick och lade mig istället.

När Storhusse sedan ropade på mig, så kom jag som ett skott. Då sa han till mig att "sitta", och det är klart att jag gjorde det. Då lade Storhusse en godis på min "näsa" och jag fick inte ta den. Nedrans också. Jag försökte ändå att ta den, men då sa Storhusse

"NEJ, stilla sa jag".

Så jag gjorde så, sen så sa han

"Varsågod"

då fångade jag godbiten i munne två av gångerna. Men de övriga missade jag allihopa. Antar att vi övar mer. Japp det gjorde vi. Kul !


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se