Direktlänk till inlägg 22 december 2008

Prassligt värre !

Av Meya - 22 december 2008 18:52


Idag stängde Stormatte in sig i "Masters Bedroom". Sedan satt hon där och prasslade med något.

Plötsligt hörde jag något "pipa" och rusade fram till dörren. Där ställde jag mig och gnällde. "Tyst" sa Stormatte. Men den lät ju så spännande det där som pep, och jag visste ju inte vad det var, så naturligtvis måste jag tala om att jag ville se den !!!!

Men icke då. Nu var det tyst igen, bortsett från prassel. Så jag lade mig utanför dörren för att inte missa något. Sen tog det en lång stund innan dörren öppnades och Stormatte kom ut !

Då hade hon en påse med sig med en massa prassel. Och vet ni vad hon gjorde med den ? Jo hon plockade ut några prassliga saker och lade framför mig. Jag luktade noga på dem, och lade tassen lite försiktigt på var och en av dem. Men ingen lät något. Jo förresten där kom ett litet svagt ljud, men hur jag än försökte igen så hittade jag det inte igen. Vart kom det från ?

Men Stormatte passade naturligtvis på att ta fram den däringa "blixtrande saken" som hon ibland plockar fram. Eller egentligen rätt ofta när jag dyker upp eller gör något spännande. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se