Direktlänk till inlägg 23 december 2008

En skön promenad !

Av Meya - 23 december 2008 12:41


Idag var Stormatte och jag på en skön promenad. Det var friskt ute och blåste lite. Det luktade snö tyckte jag, men såg ingen.

Vi tog den vanliga svängen till en början.

Sedan svängde plötsligt Stormatte av från stigen och gick ner i "en dalgång" som finns hos oss. Där har jag aldrig varit förut, så det var spännande. Här luktade det så gott av olika sorters djur.

Jag fick vittring av en hare - tror jag det var, och ville gärna följa det spåret. Men se det fick jag inte, förmodligen för att Stormatte inte är särskilt snabb av sig och inte skulle hinna med mig om jag satte riktig fart. Hon vill ju som jag helst vara med flocken och jaga inte ensam - antar jag i alla fall. Och resten var ju inte med här just nu. Jag får väl försöka berätta för dem och "tipsa dem" om en ev skojig jakt.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se