Direktlänk till inlägg 24 december 2008

Julafton - Vad är det ?

Av Meya - 24 december 2008 13:27


Ja jag visste inte vad "julafton" betydde, men jag fick veta vad det innebar i år !

Först packade storhusse och Stormatte en massa "kassar" med prassliga saker. Sen bar de ut dem. Sen kom Mellanmatte in och hämtade mig ! Ahh promenad tänkte jag ! Icke då, jag misstog mig.

Istället går vi ut till något som kallas "bilen" och där sitter alla andra "flockmedlemmar" i min flock och väntar tydligen. Stormatte sätter sig i framsätet, och sedan ska jag få plats vid hennes fötter på golvet !

Okej, det blir nog trångt tänker jag, men det går, dock fick jag bara sitta.

Ligga ner var inte att tänka på ! Sen börjar "bilen" att röra på sig.

Jag ser hur saker far förbi utanför och jag börjar tycka det känns obehagligt, så jag rör lite oroligt på mig.

Men Stormatte öppnar fönstret lite så jag får frisk luft och då känns det genast mycket bättre. Sen går resten av resan bra.

Vi reser inte alltför länge. Stormatte sa att det tog 45 minuter bara.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se