Direktlänk till inlägg 24 december 2008

Gamla bekanta !

Av Meya - 24 december 2008 15:58


Idag åkte vi bil någonstans.

När vi kom fram, jag antog det eftersom vi stannade, så ville jag fort komma ur "bilen". Men Stormatte sa till mig att "lugna ner mig lite".

Men det var inte så lätt, för så fort hon öppnade "bildörren" så kastades en mycket välbeklant lukt mot mig. Det luktade som mina kompisar, ja i alla fall några av dem ! Var de här de med ?

Sedan när jag klev ur "bilen" så kände jag igen mig och jag visste precis vart jag ville nu ! Jag ville till hagen där jag fick leka med dem ! Så jag drog i kopplet, men jag tror nog Stormatte blev lite irriterad för hon sa i skarpare ton "LUGNA NER DIG, MEYA" först lyssnade jag inte, då fick jag ett ryck i kopplet eller om det var så att jag första saktade ner och sedan drog i kopplet igen, jag vet inte vilket. Men det fick mig i vilket fall som helst att sakta farten lite.

Sedan släppte Stormatte mig i hagen ! Och jag for in med en väldig fart !

WOW får, dem skulle jag jaga lite. De sprang en stund när jag skällde på dem, men sedan brydde de sig inte. Trist, men det var samma visa senast jag var här och ville busa med dem. De brydde sig inte !

Så jag såg mig om efter min lekamrat ! Jippeee där kom han ! En stor lurvig hund lika busig som jag. Gissa om vi for runt. Vi hade jätteskojigt ! Dessutom var vi båda glada att träffas igen, för det var längesedan sist. Vi lekte och vilken julafton det blev ! Här fanns också "lillungen", ja hon är bara en valp,  8 månader gammal säger hon.Men hon var inte mes oss ute och lekte. Men jag visste ju att hon var där, någonstans.

Efter en stund var jag och min kompis lite trötta och varma. Så vi varvade ner litegrand. Snart kom "Storhusse" och "Gammelmatte" (ja jag kallar henne så för hon är lite gammal, men väldigt bestämd) och de tog med oss in i huset.

Där var det flera människor och efter en stund kom mina tidigare "Stormattar" (4 st) plus "Lillmatte" ( 1 st). Då blev jag glad att få hälsa på dem. De var glada de med. Hade de haft svans så tror jag att den skulle vifta rätt mycket.

Jag, "min kompis" samt "lillungen", fick varsitt "prassligt" paket ! Jag öppnade mitt meddetsamma. Jag visste ju hur man gjorde.

Men "min kompis" och "lillungen" fick jag hjälpa lite på traven. Har de aldrig öppnat "paket" förr månne ?

Nej sa min kompis, och "lillungen" sa att hon visste knappt vad de var.

Men när de fått lite hjälp så insåg de vad de kunde ha missat. För däri låg varsitt "ben" att tugga på. De blev jätteglada. Jag med naturligtvis. Men jag ville ha flera. Dock fick jag inget mer "paket" eller "ben". Sen roade vi oss med dem ett tag innan det var dags för att busa en stund igen ! Ja nog blev det "en julafton" för mig med som Stormatte uttryckte det. Jag förstod inte vad hon menade. Men jag hade haft en rolig dag och kväll och halv natt tyckte jag. Det räckte för mig.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se