Direktlänk till inlägg 25 december 2008

Inget särskilt !

Av Meya - 25 december 2008 22:37


Nej idag var det inget särskilt som hänt, mer än att jag fått vara själv en längre stund än vanligt. Mellanhusse var hos en kompis.

Storhusse, Lillhusse och Mellanmatte och hennes "kompis" har varit och ätit julmat. Den var god sa de.

Stormatte sa de var på "jobbet". Hon var den som kom hem först och då blev jag glad. Äntligen lite sällskap. Stormatte tog med mig på en skön promenad. Vi busade lite också, men jag var lite trött så jag tog det lite lugnt idag.

Sen gjorde Stormatte iordning lite "fika" till sig och bad mig följa med in i vardagsrummet. Där fick jag också lite "julmat". Så jag fick trots allt smaka lite julmat jag med, men först när Stormatte kom hem.

Sen stannade jag hos henne tills jag hörde de andra komma hem. Då gick jag och hälsade på dem.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se