Direktlänk till inlägg 27 december 2008

Jag kan......

Av Meya - 27 december 2008 14:46


Idag var det hopplöst att få Stormatte eller Mellanhusse att fatta att jag ville ut nu. De satt bara och pratade och drack "kaffe". Jag försökte och försökte, men inget funkade. Och ingen annan än Lillhusse mer var hemma som jag kunde fråga.

Men så plötsligt hörde jag mitt namn nämnas och jag lyssnade direkt.

Det var Mellanhusse som sa :

"Ja men lägg kopplet på golvet så får Meya hämta det när hon vill gå ut"

Stormatte skrattade och sa :

"Det tror du skulle fungera ?"

Mellanhusse sa då :

"Du kan ju testa"

Då reste sig Stormatte och tog ner mitt koppel som hänger på en "krok", Ja tänkte jag nu ska jag ut ! Men vet ni vad hon gjorde ? Inte tog hon på mig kopplet inte, hon bara lade ner det på golvet. Med halsband och allt.

"Men vad trög hon är idag då" tänkte jag och gick och hämtade kopplet och lade det en bit från Stormattes fötter.

Vad tyst det blev. Både Mellanhusse och Stormatte började sedan skratta. Stormatte sa till mig att hämta kopplet och komma närmare med det. Först förstod jag inte vad hon menade, men sen tog jag och hämtade kopplet och vet ni då tog Stormatte tag i kopplet och vi hade "dragkamp" ! Det var skoj. Jag drog och drog och ryckte, men Stormatte släppte inte taget. När hon sedan sa "Nu räcker det" "Loss" så släppte jag snällt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se