Direktlänk till inlägg 27 december 2008

Ooops !

Av Meya - 27 december 2008 16:14


Mellanhusse reste sig dock efter en stund och tog på mig kopplet och jag fick äntligen gå ut ! ! ! Jag hade bråttom må ni tro ! Jag hade nyligen hört några andra hundar och ville gärna heja på dem.

Mycket riktigt, vi såg dem komma och jag försökte hälsa på dem, men Mellanhusse sa "NEJ, FY MEYA" när jag drog och morrade till dem för att jag ville komma dit.

När jag inte ville lyssna blev han arg och ryckte till i kopplet så att jag satte mig ner och blev tyst, i rena överraskningen. Så fort jag försökte resa mig igen, så upprepades samma sak.

Mellanhusse lät arg och sa "NEJ MEYA" med en väldigt bestämd ton. Så jag var tvungen att lyssna och göra som han sa, följa med honom lugnt och sansat. Sen gick resten av promenaden utan problem eller andra äventyr.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se