Alla inlägg under december 2008

Av Meya - 16 december 2008 23:10


Halloj därute ! Hoppas ni haft en bra dag. Nu har jag precis varit ute med Storhusse på en kvällspromenad och vi passade på att busa lite också. Så nu är det nog sovdags.

Sov gott allesammans !


ANNONS
Av Meya - 16 december 2008 17:38


Nej idag är väl ungefär som vilken dag som helst, åtminstone ännu så länge.

Jag var ut en sväng med mellanhusse innan frukost och det var mysigt. Han gosar alltid med mig.

Sedan satt jag nästan i Stormattes knä en stund på förmiddagen, min storlek till trots. Hon satt vid sin "dator" där ville jag också vara en stund, när jag ändå hade tillfälle.

Nu är det snart dags för middag hör jag, ja för mig alltså. De andra har redan ätit och sitter lite utspritt.


ANNONS
Av Meya - 15 december 2008 23:59


Storhusse var den som lade sig sist idag. Så han tog ut mig på en sen kvällspromenad. Det var skönt. Vi gick en runda i lugn takt och det var mycket bahagligt ! Nu ska jag sussa - så Natti Natti.


Av Meya - 15 december 2008 21:40


Idag fick jag busa en stund med Mellanhusse ! Vi hade dragkamp i kopplet då alltså. Det var lite roligt faktiskt, men Mellanhusse var lite stark och vann ibland och ibland vann jag. Men det kan vara att Mellanhusse "lät mig vinna" också. Han höll i koppplet och jag tog tag i det med munnen och drog, för allt vad jag orkade. Jag gjorde även små ryck i kopplet med munnen för att se om han tappade balansen, men icke då. Han stod stadigt ! Skojigt var det. Hoppas vi busar en stund imorgon också !

Av Meya - 15 december 2008 14:54


Idag tog Mellanmatte på sig träningsskorna. Sen lockade hon på mig, och då förstod jag att det var dags för en runda i "joggingspåret".

Inte mig emot för jag hade försökt få Stormatte, Lillhusse, Mellanhusse, och Storhusse att busa med mig, men det var lönlöst. Ingen av dem var leksugen. Så nog ville jag få komma ut och röra på mig. Så jag följde glatt med.

Det första varvet gick ju utan problem. Så vad ska vi göra nu då tänkte jag. Då fortsatte Mellanmatte ett varv till, ja det var ok det med. Lite trött blev jag men inte särskilt mycket.

Sen blev det ett tredje varv också, då började jag tycka det var tråkigt, och mest släpade mig runt. Mellanmatte tyckte det var lite jobbigt eller trist (vet inte vilket) så hon började busa med mig så jag skulle orka hänga med. Då gick det av bara farten in på det fjärde varvet, men då började benen tröttna lite. Återigen försökte Mellanmatte "peppa" mig, men jag kände att det nog blivit lite för mycket så jag orkade inte riktigt. Men med lite uppmuntran och "kasta pinne" så tog vi oss runt om än i lugnare tempo, även detta fjärde varv. Men jag var trött efteråt.

Jag tar en tupplur på vardagsrumsmattan och vilar en stund.


Av Meya - 14 december 2008 23:55


Ja inte var det så tokigt att få lite extra nattamat innan det är sovdags. För sovdags är det. Jag fick just en smarrig morot av Stormatte att tugga i mig. Det är så gott må ni tro ! Testa själv !

Stormatte har varit på "badrummet" och luktar friskt och husse håller på att packa ihop sina saker för att kunna lägga sig han också. Han har suttit och läst en bra stund. Nu ska en sova !

Natti Natti alla därute !Av Meya - 14 december 2008 22:38


Efter ett bra tag hörde jag Lillhusse och Storhusse i trappan. Då blev allt bra igen. Lillhusse sa att det hade "Julpysslat" hos mormor. Det var skojigt tydligen för Lillhusse hade massor att berätta. Strax efter kom Stormatte.

Stormatte tog ut mig på en av våra populära lukta av promenader. Den var lugn och det var skönt ute. Det var dock lite kallt om nosen, men det gjorde ju inget. Sen på kvällen fick jag en sån däringa prasslig sak runt halsen. Undrar om Stormatte tyckte jag såg ut som en "Julgran" ?

Jag ville gärna leka med den, men se det fick jag inte. Attans också !
Av Meya - 14 december 2008 20:26


Efter en stund hörde jag bekanta steg i trappen. Det var Mellanhusse som kom, det var jag helt säker på. Men det dröjde innan han kom och hälsade så jag började gnälla lite försiktigt. Men sen överföll jag honom i pussar och glädje. Äntligen nu har jag sällskap igen. Mellanhusse tog ut mig på promenad på en gång och det kändes skönt, för lite var jag i behov av det, även om det inte var akut. Sen fick jag mat av honom också och det var ju inte alls dumt. Jag var hungrig kände jag.

När jag varit inne en bra stund och Mellanhusse som vanligt placerat sig i sitt rum, så tyckte jag miog höra fler bekanta steg. Ahhh det var Mellanmatte som kom hem, det kände jag på lukten av hennes "parfym", ja det kalls tydligen så det hon har på sig för att dölja sin vanliga doft, trots att den är den bästa i hundnosen.

Jag blev glad att se henne och hon var gladare idag än tidigare i veckan. Men sen skulle hon in i sitt rum, och tydligen var det något där som gjorde henne irriterad, för jag kände hur hennes irritationen öka, men mest luktade det stress. Det var obehagligt.

Hon pratade med någon i den däringa "telefonen", någon som hon lät arg på. Mellanmatte var upprörd ända tills  Storhusse kom hem. Då, så småningom, lugnade Mellanmatte ner sig och var mer avspänd Mellanmatte som pratade med mig.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se