Alla inlägg under december 2008

Av Meya - 12 december 2008 13:14


Idag var jag ut på en lunchpromenad med Mellanhusse som är ledig från skolan idag. Det händer inte så ofta, men desto roligare blir det. Vi var inte ute i flera timmar, även om jag gärna hade varit ute längre, men vår promenad var tillräcklig just nu, för jag själv hade bråttom in att äta lunch.

Stormatte påbörjade lunchen när jag gick ut nämligen. Det hördes.ANNONS
Av Meya - 11 december 2008 23:25


Jag blev jätteglad när jag hörde Stormatte komma hem. Jag hörde hennes röst på långt håll, långt innan hon ens var i närheten av vår "port". Som svar på Storhusses fråga om "vem hon pratade med", så sa hon "AK". Jag vet inte vad eller vem det är, men Stormatte lät glad på rösten när hon pratade, så jag skyndade mig att möta henne i dörren. Hon tog med mig ut på en skön promenad. Jag hittade en masssa nya dofter som jag bara måste få sniffa på. Stormatte hade ingen brådska tydligen för hon stod bara lugnt och väntade. Jag kände att hela hon verkade lugn och avspänd. Så skönt det kändes jämfört med tidigare spända atmosfär med Mellanmatte idag. Den var jobbig. Nej nu ska jag snart knoppa tror jag, för Stormatte och Storhusse ser ut att vara påväg till sängen. Suss gott allihopa !ANNONS
Av Meya - 11 december 2008 18:48


Ja det har det varit idag. I alla fall sedan Storhusse gick hemifrån. Stormatte var på "jobbet" som jag inte vet vem det är, Storhusse är på "kurs" som jag inte heller vet vem det är, Lillhusse har åkt till sin "farmor och farfar" då innan Storhusse gick iväg ikväll. Mellanmatte kom hem tidigt och jag ville hälsa, men hon bara fräste till mig, och sa åt mig att gå och lägga mig, men jag ville ju bara hälsa på henne, jag hade ju inte sett henne på hela dagen ! Men mellanmatte var så arg och irriterad i rösten och gnällde på allt jag gjorde. Så tråkigt, för jag gjorde ju inte henne något. Nej jag förstår inte varför. Men jag störde henne inte i onödan om man säger så.

Mellanhusse kom hem efter ett tag och han var mysig idag också och gosade mycket med mig. Det gillade jag, så det var väl en ljusglimt ändå, likaså promenaden med Storhusse innan han gick.

Nej idag vänder jag rumpan till alla surpuppor ! Usch för såna !Av Meya - 10 december 2008 22:08


Ja jag kan räcka vacker tass också ! Allt för lite godis vet du ! Se själv.

Jag gillar sån't här det är lite skojsigt faktiskt.

Nej du nu ska jag ut på promenad med husse. Sen ska vi sova. Vi kanske höres imorgon igen ? Natti Natti !

Av Meya - 10 december 2008 18:30


Ja idag var ju en av de där vanliga dagarna när inget särskilt händer, trodde jag ja. Storhusse och Lillhusse har varit hemma idag. Lillhusse är tydligen "förkyld". Stormatte såg jag bara imorse, sen var hon försvunnen. Hon gick till något som tydligen hette "jobbet". Jag vet inte vem det är, men en sak märkte jag, när matte kom hem från den där "jobbet" så luktade hon inte som hon brukar. Konstigt. Det låg någon sorts stark och lite stickig lukt omkring henne. Stormatte sa att hon luktade "klor". Jag vet inget om vad det betyder, men hon luktade annorlunda tyckte jag och sniffade på henne. Av vad hon själv sa förstod jag att hon varit på "gym" samt "simmat". Simma det har jag också gjort, men inte när det är så här kallt. BRRRR skulle frysa svansen av mig då.

Gym har jag nog aldrig träffat, så honom (eller henne) känner jag inte. Men det spelar ingen roll. Jag nosade av stormatte och lär ju komma ihåg den där lukten om den skulle komma hit fler gånger nu.


Av Meya - 9 december 2008 23:56


Oj nu är klockan mycket förstår jag för matte går och borstar tänderna. Jag tror jag ska gå och knoppa jag med. Vi hörs imorogn.

Av Meya - 9 december 2008 15:39


Usch när jag kom in idag efter "joggingen" så sa Storhusse att jag var "smutsig" igen ! Jag börjar förstå det tonfallet nu eftersom det är andra gången på kort tid som jag måste bada. Men som vanligt var det Storhusse som badade mig, och jag gillade det inte bättre den här gången än den förra. Nej usch. Jag förstår inte varför de inte kan låta mig tvätta av mig själv. Det skulle i alla fall kännas bättre för mig att få sköta det själv. Jag känner mig inte särskilt smutsig. Det stör inte mig att det är lite lerigt under magen, varför tycker Storhusse att jag är smutsig då ? Nej hoppas det dröjer till nästa "dusch" nu !

Av Meya - 9 december 2008 14:31


Idag tog Mellanmatte hand om kopplet efter lunchen, och som vanligt blir jag glad när jag hör rasslet.

Sen förstod jag att det var dags för "jogging" igen ! Dvs inte tid att lukta på allt spännande. Men det gjorde inte så mycket den här gången, för jag börjar nog tycka det är behagligt med dessa joggingturer. Det blir lite högre fart än vanligt. Så nu ger vi oss iväg ! Kanske vi ses i motionsspåret en dag !

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se