Direktlänk till inlägg 1 januari 2009

Tråkigt var det här !

Av Meya - 1 januari 2009 18:16


Äntligen är åtminstone Stormatte uppe lite mer.

 De senaste 3 dagarna har Stormatte, Storhusse, och Mellanhusse bara hasat omkring i morgonrock och tofflor. De har snörvlat, hostat jättemycket, nyst, sovit, och tvingat i sig mat (inte för att jag fattar hur det kan vara svårt att äta) och druckit en hel massa vatten och sk "julmust". Det har bara varit jag och Lillhusse som varit på alerten.

 Stormatte och Storhusse har turats om att sova några timmar här och där. Någon måste ju ta hand om oss andra, och nu de senaste två dagarna har det mest varit Stormatte. Så hon har i alla fall piggnat till lite.

Mellanmatte och hennes "hankompis" har rest till varmare länder och är alltså inte ens hemma.

Vad gäller promenader så har det bara varit jättekorta och för det mesta lite tråkiga rastningspromenader. Och det går väldigt sakta allting, som i "slowmotion" som jag hörde någon sa att det hette när det gick sååååå saaaakta. När jag tittat frågande på Stormatte så säger hon att de beror på att de är "sjuka och har hög feber". Alla utom Lillhusse och jag.

 Storhusse har visst haft 39,4 (säger stormatte), Mellanhusse har legat mellan 38,7 - 39,7 och Stormatte har haft runt 38,5 - 39,1 säger hon.

Det säger inte mig så mycket men det kan förklara varför inget skrivits här på flera dagar. Nu hoppas jag att Stormatte verkligen är på bättringsvägen.

 Men jag blev lite orolig nu på kvällen, för då höll hon på att tappa balansen - ja det såg i alla fall ut så för hon grep tag i en bänkskiva och höll sig uppe. Just nu sitter jag här med huvudet i hennes knä, bara för att se att allt är ok. Men lite orolig blir man ju, för jag har ju inte sett dem så här hängiga och underliga förut. Nej nu ska jag nog följa Stormatte till sängen, så hon kan lägga sig ordentligt. Storhusse och Mellanhusse är uppe just nu så nu är det Stormattes tur att sova.

Vi hörs !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se