Direktlänk till inlägg 2 januari 2009

Jag åker bil

Av Meya - 2 januari 2009 19:32


Stormatte berättade att jag skulle få ut och åka bil idag.

Jag förstod inte då vad hon menade, men eftersom hon lät alert så var det nog något bra. Efter en stund ringer det på dörren. Stormatte sa till mig att sitta ner och vänta, medan hon öppnade dörren. Jag visste redan vem som var där för jag hade redan hunnit tagit reda på vem det var. Jag kände doften av en bekant långt före Stormatte upptäckte att det ringde på dörren. Utanför står den här damen som jag kallar Gammelmatte och som jag bodde hos en kort tag innan jag fick flytta till min andra familj, och sedan till den här familjen. Ni vet hon som har så många skojiga djur att busa med.

Jag blev glad för jag visste att hos henne fanns också två av min bästa kompisar som jag gärna lekte med.

Hon tog på mig kopplet och jag fick följa med henne ut. Men lite snopen blev jag när Stormatte inte följde med. Men det går ju bra ändå.

Sen fick jag följa med hem till "Gammelmatte" i hennes bil.

"Gammelmatte" berättade att det var för att min Stormatte och Storhusse var så hängiga och hade feber. De behövde lite vila och lugn och ro sa hon, så då skulle jag få vara hos henne ett tag, tills de piggnat till  lite mer.

Hon är snäll "Gammelmatte", men hon är sträng. Dessutom pratar hon ofta med mig. Jag förstår ju inte allt hon säger, men jag hör ju om hon är glad, ledsen, arg eller stressad. Så det brukar inte bli några missförstånd där särskilt ofta.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se