Direktlänk till inlägg 2 januari 2009

Roligt hade vi !

Av Meya - 2 januari 2009 23:27


När jag efter en relativt kort resa kom hem till Gammelmatte, så fick jag gå ut i en rasthage där en av mina kompisar redan väntade på mig. Han och jag har jätteskoj tillsammans. Den här gången var inget undantag. Oskar, han heter så, småretades med mig och jag svarade, sen jagade vi varandra flera varv runt rasthagen, innan vi till slut var rätt trötta båda tvpå, och dessutom behövde jag "gå på toa".

Så när det sedan var gjort så fortsatte vi att busa ett tag till, innan Gammelmatte kom och tog in oss i sitt hus.

Där väntade maten på oss, och gissa om den smakade bra. Jag upptäckte att jag var jättehungrig och slängde i mig maten, men så tog det tvärstopp och jag måste släppa ut lite luft. Sen kunde jag fortsätta att äta resten av maten, men då åt jag betydligt saktare. Oskar var klar långt före mig han.

Sen vilade vi en stund på maten, innan det var dags för en rastning till innan natten. Vi fick gå ut i rasthagen igen men orkade inte busa så värst mycket den här gången, utan gjorde mest bara det vi skulle innan vi fick gå in igen och sova. Oskar och jag fick sova i samma rum, det var skönt för då kunde vi värma varandra.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se