Direktlänk till inlägg 3 januari 2009

Jag är inte morgonpigg och jag fryser !

Av Meya - 3 januari 2009 08:06


Vid 6 tiden imorse kom Gammelmatte och väckte mig och Oskar och släppte ut oss i rasthagen en stund. Det var jättekallt och jag som nyss hade vaknat frös rätt rejält. Men Oskar han har ju en massa päls, så han frös inte mycket. Sen är nog han mer van vid lite svalare temperaturer än mig, för hos min nya familj är det rätt lagom varmt för mig, men för Oskar skulle det vara lite väl varmt tror jag. Här hos Gammelmatte är det kallare såväl inomhus som utomhus. Men jag vänjer mig nog. Men just nu frös jag och ville inte leka alls. Jag ville bara komma in och få krypa ihop och värma mig på vår sovfilt. Efter en evighet, tyckte i alla fall jag, så kom Gammelmatte och släppte in oss. Då fick vi frukost också. Sen gick i alla fall jag och lade mig en stund till. Oskar han bara väntade på att få gå ut ännu mer tror jag. Men inte jag !


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se