Direktlänk till inlägg 4 januari 2009

Längtar hem lite !

Av Meya - 4 januari 2009 23:54


Nu är det sen kväll och det är lugnt i huset. Jag och Oskar har ätit mat och varit ute en stund. Nu ligger jag här och kan inte somna riktigt. Jag längtar hem till min familj. Visst är det roligt att vara här, men nu tycker jag att det snart borde vara dags att resa hem igen. Suckar lite.

Oskar undrar vad som är jobbigt, så jag förklarar.

Han säger att han förstår mig. Han gillar också min nya familj och skulle mycket väl kunna tänka sig att bo där han med. Men, säger han sen,

"Jag skulle nog sakna Gammelmatte alldeles för mycket, för jag gillar henne

  skarpt och jag trivs så bra här".

"Nu har jag ju dessutom sällskap av dig och Lillungen så då känns det ju

  ännu roligare" fortsätter han förklara.

"Jag är glad så länge du stannar här jag", säger han sen efter en stund.

"Mmm" svarar jag.

"Visst är det skoj att vara här också och busa med dig och Lillungen, men

  ibland längtar jag ändå hem när jag är här", försöker jag förklara.

 Med det somnar jag.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se