Direktlänk till inlägg 5 januari 2009

Gomorron !

Av Meya - 5 januari 2009 08:38


Har ni vaknat därute i bloggvärlden ännu ? Nej tänkte väl det ! En annan har redan hunnit äta frukost redan och varit ute i kylan och busat !

Nu är Gammelmatte ute hos alla djuren säger Oskar, så vi passar på att busa lite han och jag ! Oskar har en del leksaker, bl a en "pipdocka" som dessvärre börjar låta lite hes men som ändå är skojig att leka med ! Sen har han ett dragkampssnöre och det har vi just lekt med. Jag vann !! Medan vi busade så hörde jag hur "Lillungen" beklagade sig i ett annat rum, för hon fick ju inte vara med ! Jag ropade lite åt henne att hon kunde väl bara öppna dörren och komma hitut en sväng. Till svar fick jag att Nej det kunde hon inte för det var en grind i vägen. Så då var det ju inget att göra något åt. Men Oskar och jag vi busade. Sen hörde vi plötsligt hur Gammelmatte kom ute på gårdsplanen, då kom Oskar liksom av sig och gick och lade sig på sovfilten. När Gammelmatte kommer in genom dörren springer han upp viftandes på svansen. Men då säger Gammelmatte till honom att gå och lägga sig, sen lägger hon till "Du med Meya, gå och lägg dig".

Ja det har jag ju hört förut så jag gör som jag blir tillsagd. "Duktiga" säger Gammelmatte då, sen går hon in till Lillungen och ser på TV och dricker te en stund. Att det är te, det hörs när "vattnet kokar" för så brukar det låta "Hemma" också. Då kommer Storhusse eller Stormatte och hämtar "teet", ja de kallar det så. Själv känner jag att det luktar just "Te" eller "Kaffe" och på det sättet kan jag ju gissa, eller hur ?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se