Direktlänk till inlägg 5 januari 2009

En skön promenix !

Av Meya - 5 januari 2009 14:18


Då var det dags för promenad igen märker jag. Gammelmatte har tagit ner kopplet till oss två - Oskar och mig, så vi ska tydligen ut tillsammans. Härligt ! Vi tar vår vanliga runda, men idag skiner solen så härligt och jag blir lite uppspelt och busar med kopplet.

Men se det gillade visst inte Gammelmatte, för hon säger "Gå ordentligt Meya". Snopen kommer jag av mig och "går ordentligt".

"Vad skoj" säger Oskar och så är det hans tur att busa med kopplet. "Fy Oskar, sluta upp med det där", säger Gammelmatte lite irriterat.

"Titta nu Meya vad du har lärt honom för dumheter" säger Gammelmatte så och tittar lite halvskrattande på mig. Jag fattar noll, men förstår att det är någonting som inte riktigt är till belåtenhet. Men jag viftar på svansen och Oskar han går och smågrymtar lite. Jag tror att ni skulle kunna kalla det "småfnittrar" eller nå't sån't.

Nåväl, promenaden går vidare. Den här gången går vi en lite annorlunda väg än tidigare. Genast måste jag "sniffa av" läget. Även Oskar gör det.

Sen vänder vi hemåt. Men en skön promenad blev det.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se