Direktlänk till inlägg 7 januari 2009

Hemma igen !

Av Meya - 7 januari 2009 10:25


Idag fick jag åka bil igen. Gammelmatte satte först in mig i bilen, sedan gick hon och kom ut med "Lillungen" också och satte henne i bilen. Jaha tänkte jag, nu tror hon att vi ska åka bil tilsammans, men dte gillade inte jag något vidare för ibland, och speciellt i bilen, är "Lillungen" så flamsig. Visserligen är hon bara en 10 månaders boxervalp, men ändå, hon borde ju kunna sitta stilla och gå ordentligt i koppel. Framförallt vara still i bilen. Gammelmatte sa till henne, men hon flamsade vidare så jag fräste åt henne. Då såg hon så ynklig ut och genast sa Gammelmatte "Nej, fy Meya du ska vara snäll". Jag blängde lite irriterat, sen lade jag mig ner och småmuttrade lite. Tur att vi satt på olika platser, med Gammelmatte mellan oss.

Sen bar det av. Efter en kort resa så var vi tydligen framme, så jag tittade ut. Härligt "HEMMA IGEN" tänkte jag när jag kände igen omgivningen.

Då tog Gammelmatte med sig även "Lillungen" ut från bilen. Jag talade genast om för henne "Lillungen" alltså, att nu var hon på mitt territorium. Här härskar jag. Då hördes Gammelmattes arga röst :

"NEJ MEYA, nu får du skärpa dig. Lägg avmed de där dumheterna!"

Jah tänkte jag, låt gå. För den här gången. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se