Direktlänk till inlägg 7 januari 2009

Hem Ljuva hem !

Av Meya - 7 januari 2009 13:05


Åh vad härligt det var att träffa Stormatte och Storhusse igen. Och Lillhusse han och jag var nog lika glada åt att se varandra igen. Jag fick en jättekram av "min" Lillhusse. Nu verkade de alla vara som vanligt. Så den däringa "åkomman" de hade då de var så "sävliga" den verkade ha gett med sig. Skönt det.

När vi kom innanför dörren så talade jag om för "Lillungen" att jag bodde här, så jag rynkade lite på nosen åt henne när hon kom för nära min "Stormatte". Den här gången hann inte Gammelmatte säga något, för Stormatte sa bara helt lugnt :

"Nej Meya hon får vara här just nu hon med"

och så visade hon "Lillungen" till en plats att ligga på, och mig en plats en liten bit från henne. Det kändes helt ok. Jag behövde inte ta hand om den här "valpen" det gjorde Stormatte åt mig, så skönt det kändes.

Jag lade mig ner och kände bara efter hur skönt de var att vara hemma.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se