Direktlänk till inlägg 7 januari 2009

Sen Kvällspromenad och Aj !

Av Meya - 7 januari 2009 23:45


Senare på kvällen kom Stormatte hem från "jobbet" och då tog hon en promenad med mig. På vägen hem mötte vi en lite långhårig "golvmopp" som bjäbbade något alldeles förskräckligt. Jag blev irriterad och reste ragg och fräste åt den, men den verkade inte lyssna. Stormatte sa bara helt lugnt "Lägg av Meya" sen gick vi vidare. Men jag som var upptagen att se vart den där "golvmoppen" tog vägen råkade komma framför Stormattes fot precis när hon skulle sätta ner foten, och då blev det på min tass. Det gjorde jätteont så jag blev ledsen och matte blev orolig och ville klämma och känna på min tass. Men den gjorde så ont trots att hon inte tog i så hårt, så jag grät lite. Sen linkade jag sakta hemåt. Väl hemma gick jag och lade mig och slickade min tass.

Stormatte var fortfarande orolig och ville titta igenom den ännu en gång, det gjorde ont. Men hon fick ju göra det och hon klämde och kände mycket noggrannt och så försiktigt.

Hon tittade på Storhusse som kommit ut till oss och lät bekymrad, när hon troligen berättade för Storhusse vad som hänt. Han tyckte synd om mig och klappade mig tröstande han med. Sen fick jag ett sent kvällsmål och då kändes tassen lite bättre, den hade ju fått vila ett par timmar. Men jag vill ju inte gå på den mer än jag måste.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se