Direktlänk till inlägg 7 januari 2009

Kvällspromenad och Mellanhusse

Av Meya - 7 januari 2009 18:22


Ett tag efter att jag "kommit hem" så åkte Stormatte till "jobbet". Så då var jag hemma med Storhusse och Lillhusse. Lite senare kom Mellanhusse hem. Han hade tydligen varit hos "en kompis". Jag måste hälsa fort på honom och sen nosade jag av honom för han luktade katt ! Usch !

Jag fick några "flashbacks" från min tid hos min föregående familj. De hade flera katter och en av dem satte sig en dag i min nos ! Det gjorde jätteont vet ni. Sedan dess vill jag varken bråka med katter, kela med dem eller jaga dem om jag riskerar att de bråkar med mig. Nej fy för katter !

Men Mellanhusse, honom var det härligt att träffa igen. Han var också glad att se mig. När vi hälsat klart tog Storhusse ut mig på en kort promenad. Det var dags för middag nämligen. Min middag alltså, så jag hade lite bråttom in igen och gjorde bara det jag måste just nu.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se