Direktlänk till inlägg 8 januari 2009

Nu är det nog sovdags

Av Meya - 8 januari 2009 00:22


Ja klockan är mycket anar jag för Stormatte har tagit på sig nattkläderna. Hon pratade i telefonen för en stund sedan, troligen med en sk "djurdoktor" för hon pratade om tassen.

Jag förstod det för samtidigt som hon pratade i telefonen så satte hon sig vid mig och började känna igenom min tass lite mer noggrannt och vartefter hon pratade med personen i telefonen som jag förstod det. Den hon pratade med sa något och Stormatte kollade min tass och svarade :

"Ja den är kanske något lite svullen men inte varm".

"Ja hon kan böja och röra på den utan att det gör ont".

"En sträckning tror du ? OK."

Sen klämde Stormatte försiktigt på tassen, och över hela tassen och en bit upp ovanför, men det gjorde inte ont, det bara ömmade lite på en punkt som hon tryckte på. Efter det sa hon till den i telefonen :

"Hon verkar ömma lite ovanpå tassen, men ingen annanstans på tassen".

"OK då gör jag det så får vi se hur hon stöder på den imorgon".

Då sa den i telefonen något och Stormatte svarade :

"Ja då återkommer jag imorgon om hon verkar ha ont."

"Ja, tack så mycket. Hej då"

Stormatte satte sig sen och pratade med mig en stund. Det var mysigt.

Nu ska jag sova jag med. Natti Natti !


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se