Direktlänk till inlägg 10 januari 2009

Jag kan jag !

Av Meya - 10 januari 2009 20:46


Japp som ni ser så är det inga problem med bloggandet just nu.

Men idag hade vi lite roligt , Storhusse, Lillhusse, Stormatte och jag. Storhusse, Lillhusse och Stormatte satt allesammans vid datorn och jag tycktde de var jättetråkiga. Så jag tittade lite på Storhusse för att se om vi i alla fall inte kunde busa lite. Men se det gick ju ionte för han var lite upptagen. När jag lade upp en tass i hans knä så frågade han "Vill du också vara med" ?

Sen tog han fram en dator till mig också, jag visste ju hur man gör, men jag hittade inte "på - knappen" så Storhusse fick hjälpa mig han. Sen kom Lillhusse och hjälpte till lite han också.

Stormatte var ju som vanligt framme med den där blixtrande saken. Ja ni ser ju själva. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se