Direktlänk till inlägg 15 januari 2009

SÖK !

Av Meya - 15 januari 2009 16:01


Storhusse hade varit iväg en sväng och när han kom hem var både Lillhusse och Mellanmatte med honom. Jag blev glad att se dem för de hade varit borta hela dagen. Mellanmatte hade dessutom varit borta väldigt länge. Jag hade inte sett henne på flera dagar. Visserligen hann jag hälsa på henne igår kväll, men då hade hon ju sin "tvåbenta pojkvän" med sig, så då blev inte särskilt mycket tid över för mig. Lika snabbt som Mellanmatte kommit, lika snabbt försvann hon. Så då pratade jag och gosade en stund med Storhusse, Stormatte ochh Lillhusse istället.

Stormatte sa något till Storhusse och då hämtade Storhusse något i "kylen", den kallas så tydligen den där kalla saken där bl a min mat finns i. Storhusse sa till mig att sätta mig ner så då gjorde jag det. Stormatte bara tittade på hon och sa ingenting alls. Sen såg jag hur Storhusse lyfte på mitt sovtäcke och lade något där. Sen gick Storhusse utom synhåll, blev borta en kort stund och kom strax sedan tillbaka in i "köket" där jag satt och väntade tillsammans med Stormatte. Storhusse tittade på mig och sa "SÖK".

Okej tänkte jag, en baggis. Så jag sprang direkt till mitt sovtäcke, för jag hade ju sett att han lade något där, och luktade och luktade. Ja, jag kände lukten av "korv" i mitt sovtäcke. Måste skynda mig att hitta den tänkte jag. Men vart är den ? Jag letade och letade. Jag vände upp och ner på täcket, jag lyfte på det, jag dök in under det, men ingenstans kom korven fram. Vart gjorde han med den ? tänkte jag förbryllat. Den ska vara här, jag såg ju hur han gömde den under sovtäcket. En sista gång lyfte jag på täcket, sen tittade jag bedjande på Storhusse och Stormatte. Kunde de inte hjälpa mig ? Men nej de sa bara"SÖK".

Stormatte sa något till Storhusse som svarade och så sa han återigen "SÖK". Jag återvände lite halvhjärtat till sovtäcket och letade, men jag hittade inte korven ! Så jag tittade återigen lite undrande på Storhusse. Han pekade ut i hallen mot TV rummet och sa bara "SÖK". Jag fattade noll. Det var ju under mitt sovtäcke han hade gömt korven ! Det såg jag ju !!!!!!

Nåväl säger han så och pekar åt det hållet så ska jag väll gå och titta där med, men där är den ju inte det är jag helt säker på !

Men vänta - där fångade jag upp en ljuvlig doft - det luktade korv. Ja.....nu var den jättestark, den där lukten av korven så jag började leta febrilt.

Men vart är den ????? Jag sökte in i "vardagsrummet", men nej då blev lukten så svag, hallen - ja där blev den stark. Nosen i golvet och nu började det nästan lukta alldeles för mycket ! Nej nu.......jag tror han har gömt den - under mattan - i hallen ! Men.......vad konstigt. Jag såg ju att han lade den under mitt sovtäcke. Kan korvar gå ??? Och i så fall HUR vet husse det ?


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se