Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

Mellanmatte och träning

Av Meya - 16 januari 2009 14:11


Japp nu är Mellanmatte hemma det märks. Idag var vi ut på en vanlig rastpromenad, trodde jag i alla fall. Men det visade sig att den blev en enda träningspromenad.

Mellanmatte hade godis med sig, det märkte jag och jag var tvungen att ha koll på henne istället för alla andra runtomkring. Det var urjobbigt. Men hon gav sig inte så ville jag ha godis, ja då skulle jag ha stenkoll på Mellanmatte, annars blev jag utan. Ja en är ju svag för godis, så vad hade jag för val ? Jag höll koll på henne och följde henne. Hon traskade på och var nog troligen i andra tankar för vi gick in i en helt ny trappuppgång, och där var det ju tvunget att nosas av.

Mellanmatte sa bara till mig

"Lägg av, vad är det som luktar så spännande nu då. Här går du ju varje dag, flera gånger om dagen så kom nu", och så ryckte hon lite i kopplet.

Vad nu då tänkte jag, ett nytt ställe och jag får inte kolla lukterna. Taskigt ! Sen tittade Mellanmatte på den dörr där hon tänkt gå in. Tydligen stod där ett helt annat namn än vad Mellanmatte väntat sig för jisses vad bråttom hon fick ut genom porten och kollade där husnumret.

Sen började hon fnissa lite, hon insåg att hon gått in i helt fel trappuppgång.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se