Direktlänk till inlägg 18 januari 2009

Löptid - usch säger jag bara !

Av Meya - 18 januari 2009 19:32


Ja usch det säger jag bara. Det här med att löpa är inget roligt. Idag var första dagen för min löpning säger Stormatte. Hur kan hon veta det ?

Jag själv vet bara att det luktar konstigt och jag känner mig "smutsig" och bara måste tvätta mig hela tiden. Dessutom så får jag inte gå vart jag vill, jag får inte hälsa på vem jag vill, men framförallt jag måste står ut med gliringar från hanhundar som jag träffar på avstånd. Det hörs ju lång väg vad de snackar på för sätt, ja utom en, han verkade vara en gentleman. Men eftersom jag inte tilläts hälsa på honom så fick jag aldrig ta reda på om första intrycket var korrekt eller inte.

Ta t ex en annan hanhund jag mötte häromdagen, en pudel var det. Vet du vad han sa ?

"Aha tjejen du luktar intressant - ska vi lattja runt lite ?"

Han var så frånstötande så jag blev skitförbannad. Men då blev Stormatte den som tog itu med det.

Hon bad hans Stormatte att hålla i honom bättre och på behörigt avstånd eftersom vi inte ville ha oönskade valpar. Och hon lät definitivt som om hon menade det också.

Sen sa hon till mig, när han gått förbi, att uppföra mig bättre.

OK tyckte jag, men han var ju faktiskt otrevlig.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se