Direktlänk till inlägg 19 januari 2009

Stormatte och jag

Av Meya - 19 januari 2009 22:20


Stormatte och jag har precis varit ute på en promenad. Det var jobbigt. Dels gick Stormatte fortare än vanligt, och dels så var hon hela tiden uppmärksam på vart jag var. Hon bara måste ha varit det, för så fort jag försökte gå före henne, utan att ha fått kommandot, så reglerade hon in mig till sin sida. Inte genom ryck i kopplet, men genom att helt enkelt vända sig om och gå åt ett annat håll. Antingen vänster eller höger, sakta ner farten och nästan stanna eller vända sig helt om och gå i en annan riktining.

Var jag då inte bredvid och med, så blev det ett ryck i kopplet just av att jag inte var uppmärksam nog. Det tog max 3 gånger, sedan gick jag bredvid eller bakom Stormatte. Jag måste ju ha koll på henne. Då var det enklast att gå bredvid eller bakom där hade jag bra koll på vart hon tänkte ta vägen, och det kändes mest behagligt. Men när jag väl gick där jag tydligen skulle då var det mysigt. Då kliade Stormatte mig bakom öronen eller klappade om mig.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se