Direktlänk till inlägg 20 januari 2009

Trist med dumma hannar !

Av Meya - 20 januari 2009 13:12


Idag tog Stormatte med mig ut på promenad. Det var skönt ute men lite halt. Stormatte och jag gjorde en rätt lång promenad och det fanns en massa spännande lukter överallt. Jag utforskade alla av intresse.

När vi efter en lång stund var nästan hemma så sa Stormatte till mig att gå bredvid henne, hela tiden. Då var det slut på avluktandet.

På långt avstånd såg jag en liten hund och hans matte. Han sa först inget, men när vi kom närmare så började han härja. Jag blev lite putt. Men Stormatte var ju lugn och så så jag fann ingen anledning att bråka. Men när vi nästan möttes då hade jag fått nog och gjorde ett försvar mot den där lilla jycken. Då blev inte Stormatte glad. Hon tittade på mig med väldigt arga ögon och sa "NEJ FY !" samtidigt som det tog stopp i kopplet. Jag kom av mig. Men jag märkte att Stormattes uppmärksamhet redan var någon annanstans än hos den där lilla hunden, så då fanns det ändå ingen anledning att bråka med den. Den lilla hunden blev tyst och sa inget mer.

Stormatte gick vidare och jag med. Sen var det skönt att komma hem och få lite mat i sig.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se