Direktlänk till inlägg 21 januari 2009

Jag lär mig !

Av Meya - 21 januari 2009 14:43


Imorse kom Stormatte upp, tittade på mig och på vår skafferidörr som stod öppen. Jag undrade vad hon tänkte just då..........

Jag hade inte varit i skafferiet för jag vet att jag inte får. Men det visste ju inte hon för hon hade sovit. Däremot kan jag bli frestad, men jag fixade det med.

Det var nämligen så att igår kväll gick Storhusse och lade sig sist i familjen. Vad han då inte tänkte på var att han lämnat skafferidörren öppen = lätt att komma åt "mat" för mig. Dessvärre har jag i den här familjen lärt mig att jag inte ska röra resten av flockens "mat" om jag inte har tillåtelse till det.

I natt hade jag inte tillåtelse. Visst var jag in i köket några gånger och luktade på den öppna skafferidörren, men jag rörde inget. Jag får inte. Det förstod Stormatte nu och om det var därför eller av någon annan orsak som hon satte sig ner och gosade med mig, bara sådär, det vet jag inte. Men hon var i alla fall nöjd - med något. Det märktes.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se