Direktlänk till inlägg 22 januari 2009

Storhusse och jag !

Av Meya - 22 januari 2009 13:09


Nu har Storhusse och jag precis varit ut på lunchpromenad. Det blev en lång och skön promenad. Bl a gick vi förbi rasthagen, men eftersom jag löpte så fick jag inte springa lös där. Så dumt tycker jag. Varför skulle det spela någon roll ?

Det var lite halt ute idag kan man lugnt säga. Storhusse halkade ett par gånger, och jag kände att tassarna vid vissa tillfällen bar gled åt helt andra håll än vad jag ville. Men en skön promenad blev det ändå.

Under promenaden mötte vi flera hundar, bl a en svart lurvig sak som bara verkade vilja ha bråk, en hane naturligvis. Jag blev så trött på honom så jag förberedde mig att gå i försvarsposition, men då var husse beredd.

Storhusse sa bara bestämd till mig att uppföra mig. Först lyssnade jag inte utan tog sats och skulle fram till hunden och "sätta honom på plats".

Sen märkte jag hur Storhusse lugnt men bestämt bara sa till mig att "lägga av". Då fattade jag att han faktiskt menade det och uppförde mig.

Vi mötte några till hundar under vår promenad, två andra tikar de hälsade vänligt men på avstånd. Sen mötte vi några hanar också, en av dem hade troligen en dålig dag, för han var otrevlig mot mig. Men så fort jag började ladda för försvar, så var Storhusse redan steget före och sa bestämt ifrån. Jag insåg att det bara var onödigt att ens försöka.

Så resten av promenaden njöt jag bara av den i sig självt. Det var skönt.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se