Direktlänk till inlägg 22 januari 2009

Klotång kan vara kul också !

Av Meya - 22 januari 2009 17:15


Idag när Stormatte hade klippt mina klor så fick hon efter en stund för sig att leka "gömma saker". Först tog hon fram klotången igen, sen en godis, det kände jag att hon hade i handen för det luktade gott. Sedan lade hon först "klotången" på golvet och ville se om jag kunde apportera den. Sedan lade hon i "klotången" i en liten väska.

Alltsammans lade hon på golvet och sa "SÖK".

Jag har tränat lite på det nu några gånger så jag har förstått att Stormatte denna gång ville att jag skulle leta reda på "klotången" till henne, den luktade gott ska ni veta, leverpastej eller något sådant påstod Stomatte.

Sagt och gjort. Jag tog itu med uppgiften med en rejäl portion energi, det är kul ju. Men problemet var att väskan endast var "pyttelitet" öppen, jag fick inte ens in min nos i den. Jag gjorde flera försök att öppna väskan, för jag hade förstått att jag först måste öppna den för att komma åt innehållet. Men vad jag fick kämpa, och där låg väskan bara med en så väldoftande "klotång" att jag aldrig varit med om maken.

Till sist fick jag upp väskan, utan att ha sönder den, som Stomatte sa, och tog ut klotången ur den och lät Stormatte ta den. Då fick jag min godis. Det var gott. Jag ville prova en gång till, men dte gjorde inte Stormatte. Istället satte hon sig och gosade med mig en stund. Inte illa det heller faktiskt.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se