Direktlänk till inlägg 23 januari 2009

Ja att löpa är jobbigt !

Av Meya - 23 januari 2009 13:58


Jag fick "löpbyxan" på mig för några timmar sedan. Jag har haft sån en gång förut, och jag blir lika glad varje gång den tas av för att jag ska rastas ! Visserligen kan jag säkerligen rastas med den också, men det vill jag ju inte.

Stormatte och Storhusse tycker tydligen att de får "städa" lite väl ofta och torka golven just nu. Så det blev visst så här.

Fördelen med "löpbyxan" är att jag får gå överallt i vårt bo. Utan "löpbyxan" får jag bara vara på ett par begränsade utrymmen där det är lättast att torka golvet tydligen. Men det känns ändå bättre på ett sätt som sagt just nu då den är på. Nu får jag fortsätta vara jämte Stormatte eller de övriga i gänget, oavsett vart de är.

Det är ju inte helt fel ! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se